Skip to content Skip to footer
123 CONSTRUCT

Erkende aannemer voor verbouwing en renovatie

Wij stellen in onze aanpak de opdrachtgever centraal en vinden het belangrijk om een langdurige relatie met klanten op te bouwen. Vanaf de eerste bespreking tot de allerlaatste details bewaken we de kwaliteit en uitvoering van verbouwingen en renovatieprojecten.

01

123 CONSTRUCT

123 CONSTRUCT

Onze werkwijze

Bij ons werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een optimale dienstverlening en een kwalitatief goed eindproduct. Van de allereerste bespreking tot de allerlaatste details. Klanten zijn onze ambassadeurs en daarom hechten we aan langdurige relaties. Om dit te garanderen werken we op basis van 4 kernwaarden: Klantgericht, Kwaliteit, Betrouwbaar, Flexibel.

Klantgericht

Kwaliteit

Betrouwbaar

Flexibel

Na een offerteaanvraag streven we ernaar om binnen 24 uur te reageren om een afspraak te maken op locatie. Hierin bespreken we uw wensen en ontvangt u een passende offerte.

Na akkoord op de offerte maken we een op maat gemaakte planning van alle werkzaamheden en gaan we direct aan de slag met uw verbouwing of renovatie.

Onze vakmensen gaan aan de slag met de werkzaamheden. U schakelt tijdens het project met de projectleider, die alles begeleidt.

Samen met de projectleider gaat u na of alles naar behoren is. Eventuele opleverpunten worden hersteld.

De projectleider controleert samen met u de opleverpunten, waarna het project kan worden afgerond en u kunt genieten van het resultaat.

123 construct kan u helpen
voor uw totaalrenovaties.