Steenstrips

Steenstrips

Steenstrips als authentieke én slimme gevelbekleding met 123 Crepi

Steenstrips worden gemaakt door bakstenen te verzagen. Daarom is er geen zichtbaar verschil met een bakstenen muur na de plaatsing van de steenstrips. Zo bewaart u helemaal het authentieke karakter van de woning.

Buitengevel Steenstrips

Onze steenstrips zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en steensoorten, waardoor u eindeloze mogelijkheden heeft om uw gevel te personaliseren. Of u nu op zoek bent naar een rustieke bakstenen look, een moderne betonuitstraling of een klassieke natuurstenen afwerking, we hebben de juiste steenstrips voor u.

Voordelen steenstrips

Wat steenstrips voor uw woning kan betekenen.

Bij 123 Crepi zorgen onze vakbekwame specialisten voor een vakkundige en nauwkeurige plaatsing van de steenstrips. We luisteren naar uw wensen en adviseren u graag over de beste opties voor uw project.

Esthetische
veelzijdigheid

Steenstrips voegen karakter en charme toe aan uw woning. Ze kunnen worden aangepast aan elke architecturale stijl en zijn geschikt voor zowel moderne als traditionele panden.

Duurzaamheid

Onze steenstrips zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan zonder hun kwaliteit te verliezen.

781+

Afgewerkte projecten

20+

Ervaren vakmannen

2000

Per Maand

Contact

Contacteer Ons

We kijken ernaar uit om met u in contact te komen en uw project tot een succes te maken. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn!

Contact Form

Meer dan 700+ afgewerkte projecten door 123 Crepi.